2018.09.23. vasárnap Főoldal
Magunkról Írjon nekünk Wellness ABC Utazási feltételek Wellness Törzs Klub Egészségpénztárak Hasznos Infok
 
  Repülőjegy  
  Yacht Carter  
  Utasbiztosítás  
  Autóbérlés  
  Horvátország  
Utazási feltételek
 

Az utazási feltételek az Utazási Szerződésben foglaltak alapján értendők.


   1. Az utazási szerződésben rögzített, a Wellness Travel által szervezett utazásokra a Polgári Törvénykönyv (különösen a 415. és 416. §) rendelkezései, a 214/1996. (XII. 23.) Korm. rendelet, valamint az e szerződésben foglalt további feltételek az irányadóak.

   2. Az utazási szerződés az utazás megrendelésével, az előleg, foglalási díj vagy a teljes részvételi díj befizetésével és ezzel egyidejűleg az utazási feltételek és mellékleteinek elfogadásával, írásban megrendelt utazás esetén a megrendelés visszaigazolásával és az utazási feltételek és mellékleteinek elfogadásával jön létre.

   3. A Wellness Travel minden általa szervezett utazásról részletes utazási ajánlatot tesz közzé, amely tartalmazza az utazás időtartamát, az egyes szolgáltatások leírását, mennyiségét és minőségét, valamint egyéb fontos információkat. 

   4. A részvételi díj az utazási tájékoztatóban meghirdetett szolgáltatások árát, a szervezési díjat tartalmazza. A részvételi díjban nem szereplő külön felszámításra kerülő díjakat a Wellness Travel a jelentkezéskor kitöltendő adatlapon vagy az utazási tájékoztatóban írásban közli.

   5. Amennyiben az utazást az irodán kívülálló, előre nem várt esemény vagy ok, azaz vis major, háború, járvány, terrorizmus, sztrájk vagy elháríthatatlan természeti jelenségek, technikai akadályok befolyásolják vagy meghiusítják, illetve a szolgáltatások fenti okokból bekövetkezett elmaradásáért az iroda felelősséget nem tud vállalni, és az ez okból jelentkező többletköltségek az utast terhelik. Az ilyen okokból bekövetkezett változásokért az iroda kártérítési felelősséggel nem tartozik.

   6. Ha az Utas az utazás tervezett megkezdése előtt 30 napon túl az utazását lemondja, egyszeri 2.000,-Ft/fő kezelési költséget köteles megfizetni. Módosítási díj: 1.500,-Ft/fő. Ha az Utas az utazását a tervezett út megkezdése előtt - 30 napon belül mondja le: 30-21 napig a teljes részvételi díj 40%-át - 20-11 napig a teljes részvételi díj 80%-át - 10 napon belüli lemondás , ill. az utazáson meg nem jelenés esetén a teljes részvételi díjat kell költségtérítésként megfizetnie.

   7. Az utazás során az Utas által 3. személynek okozott kárért az Utas közvetlenül tartozik felelősséggel.

   

   Név:
     E-mail:
     Belépés
  Regisztráció
  Ajánlatkérések listája
  Elfelejtette jelszavát?
  Kilépés
  Feltöltés alatt!
  KÖZLEMÉNY!
  részletek...
  További híreink
  Időjárás
  Volán menetrend
  MÁV Elvira menetrend
  Útvonaltervező
  Térkép
  Valutaváltó
  Wellness Centrumok
  Szótár
  Impresszum Jogi és adatvédelmi nyilatkozat Általános Utazási Feltételek
   

  Wellness Travel Kft. • 1027 Budapest Frankel Leó út 13 • Eng. szám: U-000406 • Tel.: +36 1 451 0700 • info@wellnesstravel.hu
  Nyitva tartás: 09h-18h • Minden jog fenntartva Wellness Travel Kft.

  design & solutions by webáruház készítés, szoftverfejlesztés hosting by onSite